DEAS Asset Management Finland Oy asiakastarina

helmi 18, 2022 | Asiakastarina

Devikone auttoi DEASia laskuaineistojen siirrossa

DEAS Group on Pohjoismaiden johtava kiinteistöalan asiantuntijapalveluiden tarjoaja. DEAS Asset Management on osa DEAS Groupia ja toimii kaikissa pohjoismaissa kahdeksan toimiston ja yli 100 asiantuntijan voimin. Suomessa DEAS Asset Management palvelee asiakkaitaan kiinteistörahastojen ja -varallisuuden hoidossa.

Yhteistyö Devikoneen ja DEAS Management Finland Oy:n välillä alkoi syksyllä 2021. DEASilla otettiin osassa asiakkuuksista käyttöön uusi ostolaskujärjestelmä ja Devikoneen tehtävänä oli tuoda arkistoitu laskuaineisto vanhoista järjestelmistä uuteen.

Aineisto muunnettiin ajanmukaiseen Finvoice-muotoon ja rikastettiin tulevaa toimintaa palvelevaksi. Laskuaineiston mukana saatiin siirrettyä laskujen tiliöintitiedot, kuvat, liitteet sekä käsittelyhistoria yhdellä kertaa.

Devikoneelta Ari Salonen teki siirto-, rikastus- ja muunnostyön ja kiittää yhteistyötä DEASIN kanssa sujuvaksi ja helpoksi. ”Devikone on integraatioihin erikoistunut yritys. Tietojen siirtäminen ja käsittely on meidän ydinosaamistamme. Käyttämillämme nykyaikaisilla Open Source – teknologioilla tällaisen työn tekeminen on kustannustehokasta ja vaivatonta. Kommunikointi asiakkaan kanssa sujui erinomaisesti ja se teki toteutustyöstä miellyttävän kokemuksen”, kommentoi Salonen.

DEAS:ilta mukana siirtoprojektissa olivat Business Controller Saana Kaltio sekä Head of Asset Management Johanna Saarivuo.

”Yhteistyö Devikoneen kanssa oli helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Arin osaaminen tiedon siirrossa ja käsittelyssä yhdistettynä hyvään asiakaspalveluun mahdollisti projektin onnistumisen”, kommentoi Kaltio.

Myös Saarivuo kehuu Devikoneen roolia projektissa:

”Meille oli onnenpotku, että valitsimme Devikoneen koordinoimaan kokonaisuutta. Tehtävä osoittautuikin useiden järjestelmien takia kuvittelemaamme haastavammaksi, mutta Devikoneen ammattitaidolla saimme sen tehokkaasti maaliin.”

Parhaimmillaan yhteistyö voi ylittää alkuperäiset odotukset ja tällä kertaa taisi käydä juuri näin. Onnistunut projekti on varmasti molemmille osapuolille se mukavin projekti toteuttaa.

Kiitokset DEASille mainiosta yhteistyöstä ja menestystä tulevaan!

Saana Kaltio

Business Controller

Johanna Saarivuo

Head of Asset Management
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram